HOME
TOP EVENTS GROUPT. +31 (0)40 - 250 53 30 E. info@top-eventsgroup.nl
HOME
 
  •  
 
Ga naar

FOOD & BEVERAGE

 

De catering is van grote invloed op de beleving en waardering van de bezoeker van het evenement. Het aanbod moet voldoen aan de verwachtingen van het publiek, maar de bezoeker ook kunnen verrassen. Zaken als verkrijgbaarheid, zichtbaarheid en service zijn enorm belangrijk. De omloopsnelheid en omzet van de publiekscatering zijn van grote invloed op het succes van een evenement. We zoeken altijd naar de optimale mix van kwaliteit van het aanbod, nieuwe ontwikkelingen en kwaliteit van de service. Uiteraard voldoen we met onze partners in publiekscatering altijd aan de  HACCP eisen en andere wet- en regelgeving op dit gebied.


Met een gedegen voorbereiding, strakke productie en een kwalitatief sterk cateringaanbod zorgt TOP EVENTS voor een ‘op maat’ invulling van uw cateringwensen. Naast ons brede assortiment in food voorzien wij evenementen ook van een compleet aanbod van dranken.

De kracht van TOP EVENTS ligt in het verkopen van grote hoeveelheden drank en snacks op hoge snelheid, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

 

 
COPYRIGHT 2018